Balığa bayılırım ama evde pişirmesini pek sevmem..Evde yapılacağı zaman en kokusuz pişme şekli fırın bence.Ben de eşimin tuttuğu bu güzel çinekopları fırında pişirdim..Tepsinin en altına halka halka kestiğim patatesleri döşedim..Üstüne soğan dilimleri,daha sonra balıkları dizdim.Aralara biberler koydum..En üste limon dilimleri,tuz ve karabiber..200 derecelik fırında pişirdim.
Çinekop ve diğer balıklara bizde bayılıyoruz ama ben en çok tavasını seviyorum.koksada razı oluyorum naapim:))Ellerine sağlık.
YanıtlaSilDün eşimle hem yedik hem aynı konuyu tartıştık sofrada.O da tavasının ya da ızgarasının daha güzel olduğunu söyledi :) Sevgiler..
YanıtlaSilhani bu bir kültürse eğer işte bende bundan eser yok...yani balık kültüründen :))
YanıtlaSilama barbun en sevdiğimdir onu da söyleyim :))
ellerine sağlık ve afiyet olsun...
barbunu ben de çok severim :)
YanıtlaSil