Sayfalar

4.11.12

PAZI BORANİ



BİR ERZURUM YEMEĞİ İLE GELDİM YİNE..EŞİM SAYESİNDE BİR ÇOK YENİ LEZZET KEŞFETMİŞ OLDUM..HER NE KADAR ÇOĞU BOLCA YAĞ İÇERİP KOLESTEROLÜME TERS OLSA DA,ARADA YAPIYORUM.KIZIM BORANİ TARZI BOL SOĞANLI,YOĞURTLU ŞEYLERE BAYILIYOR..

PAZILARI KAYNAR SUDA HAŞLAYIP DOĞRUYORUZ..ÜZERİNE BOLCA YOĞURT VE TEREYAĞDA KAVRULMUŞ SOĞANLARI EKLİYORUZ..

3 yorum:

  1. Değişik ama çok faydalı eh azıcık yağını azaltmalı... Ellerine sağlık canım. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. yöresel yemeklerine bayılırım eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. hiç duymadım ama pazı pek severim.
    soğan da.
    yoğurt da.
    eh denerim bunu en kısa zamanda.
    :)

    YanıtlaSil