Sayfalar

12.3.13

Zeytinyağlı Pazı ve Kara Lahana Sarması

1 bağ pazı
1 bağ kara lahana
1 soğan
2 su bardağı pirinç
4 domates
dereotu,kimyon,karabiber

Pazı ve lahana kaynar suda 2-3 dakika tutulup çıkarılır.Diğer tarafta soğan kavrulur,salçası eklenir.Daha sonra rendelenen domates eklenir.Ve yıkanan pirinçler ilave edilir tuz ve baharat ilavesiyle çok az da su eklenip kısık ateşte pişirilir.Soğuyunca sarılır..

5 yorum:

  1. ayyy çok güzelll,valla üstünde bir tek kırmızı kurdelesi eksik :) elcazlarına sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. dolmaların hepsini seviyorum eline sağlık enfes hımmm

    YanıtlaSil
  3. heyoooooo not aldım.
    ikisini de severim ki.
    otçuyum sebzeciyim.
    yaparııım.
    :)

    YanıtlaSil
  4. MERHABA BLOĞUMA BEKLERİM BENDE http://patronumm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. en sevdiğim dolma ceşiti hepsi birbirinden lezetli görünüyor ellerine sağılık

    YanıtlaSil