Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
Aperatifler
Hamurişleri
Kekler ve Pastalar
Tatlılar
Sebze Yemekleri
Makarnalar
Çorbalar
Örgülerim
▼
2.4.09
makarna kavurması...
İstenilen miktarda makarna
Margarin veya tereyağ
Tavuk bulyon.tuz
Makarnalar kızarıncaya kadar yağda kavrulur,tuzu yada bulyonuyla birlikte..Üstünü bir parmak geçecek kadar su eklenir ve pişirilir,pilav gibi yani..
1 yorum:
Eylem
2 Nisan 2009 06:38
ilginç bir tarif.ama denemey deger.ellerine saglık.
Yanıtla
Sil
Yanıtlar
Yanıtla
Yorum ekle
Daha fazlasını yükle...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
ilginç bir tarif.ama denemey deger.ellerine saglık.
YanıtlaSil