Sayfalar
Ana Sayfa
Aperatifler
Hamurişleri
Kekler ve Pastalar
Tatlılar
Sebze Yemekleri
Makarnalar
Çorbalar
Örgülerim
2.4.09
makarna kavurması...
İstenilen miktarda makarna
Margarin veya tereyağ
Tavuk bulyon.tuz
Makarnalar kızarıncaya kadar yağda kavrulur,tuzu yada bulyonuyla birlikte..Üstünü bir parmak geçecek kadar su eklenir ve pişirilir,pilav gibi yani..
1 yorum:
Eylem
2 Nisan 2009 06:38
ilginç bir tarif.ama denemey deger.ellerine saglık.
Yanıtla
Sil
Yanıtlar
Yanıtla
Yorum ekle
Daha fazlasını yükle...
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Mobil sürümü görüntüle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ilginç bir tarif.ama denemey deger.ellerine saglık.
YanıtlaSil