Sayfalar

5.10.12

mısır unlu patlıcan kızartması..





Bu tarifi Rizeli bir arkadaşımdan öğrendim.
Patlıcanlar alacalı soyulup saplarıyla birlikte bütün olarak haşlanıyor..Daha sonra mısır unu dolu tepside elle düzleştirerek iyice unlanıyor..Ve bol yağda kızartılıyor..Üzerine arzuya göre sarımsaklı ya da sarımsaksız yoğurt dökülüyor..

4 yorum:

  1. Annem yapardı bize ben çok severdim çok zamandır yemedim hatırlattınız bana :)
    Ellerinize sağlık olsada yesem..

    YanıtlaSil
  2. Pek severim pek. Ellerine sağlık canım..iyi geceler..

    YanıtlaSil
  3. Çok severim nefis oluyor ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. bende rizeliyim bi bizim orda yaparlar bilirler sanırdım:)çokta güzelolur ellerine sağlık

    YanıtlaSil