Sayfalar

19.1.15

Brokoli - karnabahar borani


Buharda haslanan sebzeler tepsiye alınır. Üzerine yogurt ve de tereyağda kavrulmus sogan gezdirilir.

15 yorum:

  1. Enteresan bir tarif olmuş. Sevdim bu tarifi... Ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler.lezzetli oluyor gerçekten..:)

    YanıtlaSil
  3. Mutlaka denedım ben bunu sevgıler
    http://pinarinkazani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Degişik bir tarif..eminim lezzetli olmuştur.Blog Yazarları etkinliginden geliyorum :)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. kış aylarında karnabahar bolluğunda güzel bir tarif eline sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık tam benim diyete uygun olmuş. Sitenizi takibe de aldım.

    Sevgiler
    Evren
    www.birdilimdus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Kısa ve öz ellerinize sağlık.:)

    YanıtlaSil
  8. çok sağlıklı nefis olmuş sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Neyrancı yine farklı bişeyler yapmışsın harikasın canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. elinize sağlık çok leziz görünüyor <3

    bende yeni bloguma beklerim
    http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. İkisininde her türlüsünü severim,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  12. ilginç olmuş. ellerinize sağlık.
    http://cocuklarlamutfakta.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Yoğurt her şeye yakışıyor, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Eskiden ne cok sebsenin boranisi yapilirdi.. Sanki biraz unutuldmu ne..Ellerinize saglik..

    YanıtlaSil
  15. Yoğurtlu olan her şey çok güzel sanırım ;) Eline sağlık. Sevgilerle...
    http://www.beyhaninmutfagi.com/

    YanıtlaSil