2 YUMURTA (BİRİNİN SARISI ÜZERİNE)
125 GR TEREYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
1,5 SU BARDAĞI YOĞURT
1 PAKET YAŞ MAYA
1 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER
3 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN
TEREYAĞ ERİTİLİR VE TÜM MALZEMELER YOĞRULUR.1 SAAT DİNLENDİRİLİR.İÇLERİNE KAŞAR PEYNİRİ KONULARAK ÖNCEDEN ISITILMIŞ 180 DERECELİK FIRINDA PİŞİRİLİR..
TARİFİMİ PDÇS ETKİNLİĞİ İÇİN
GELİBOLU 17 ARKADAŞIMA GÖNDERİYORUM...
patatesli hamur işlerini ailem pek çok sever,bende yapmak isterim,ellerinize sağlık ve teşekkürler sevgilerimle.
YanıtlaSilCanım günaydın güzel poğaçaların için çok teşekkürler şimdi yayındalar :) http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2013/05/yogurtlu-pogaca.html gene beklerim selamlar
YanıtlaSil