2.11.08

İkra kendini mutfağa kilitledi :)

O kadar çok şey birikmiş ki bir gün içerisinde,yaz yaz bitiremedim.Dün akşam bizim bıcırık kendini mutfağa kilitledi :)Film aralarında yemek hazırlamak için mutfağa girdim.Bir yandan yemekleri ısıtıyorum,diğer yandan çamaşırları makineden çıkarıyorum.İkra da kapıyla oynuyor.Babasına kapalı kalacak orada demeye kalmadı,İkra içeri de kaldı.Suçlusu da ben oldum tabii :)
Niye almamışım elinden,dört tane elim var ya benim :)
Neyseki anlayabiliyor.Önce anahtarı ters yöne çevirttirerek açtırmaya çalıştık,gücü yetmedi buna.Derken aklımıza kapının altındaki aralık geldi.Başka bir anahtarın geçip geçmeyeceğine baktık.İkra'ya dedik Kapını altından gönder kızım diye "amam" dedi.AKıllı kızım yolladı bize anahtarı ve açtık..Ama hala kapılarla oynuyor.Anahtarları yok ettim hemen :)

6 yorum:

  1. Hay Allah geçmiş olsun.Bizim Sena'da küçükken salonda kilitli kalmıştı hem de bir kaç saat,eşimi işten çağırmıştım açamadık da kapının kolunu çıkarıp açmıştık kapıyı,yaramaz kızlarımız var ne yapalım.

    YanıtlaSil
  2. iyiki anlıyor yoksa başa bela olurdu :) tıpkı bizimkinin arabada mahsur kalması gibi bişi olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Neyseki ucuz atlatmışsınız, iyiki de kapının altından atmayı anladı. benim ufaklık ta sık sık yapıyor bunu son zamanlarda adet edindi.

    YanıtlaSil
  4. canım geçmiş olsun.bu olayın aynısı yıllar önce annemler de iken başımıza geldi.allahtan oğlum sözden anlıyordu ve bize anahtarı kapının altından uzattı.o gün bu gün kapılarda hiç anahtar bulundurmuyorum.suçlu konumuna gelince hep anneler suçlu olur canım sen alışmadın mı buna şekerim....sevgilerle..

    YanıtlaSil
  5. sadece bir fkirr bende böle yaptım. her kapıya ince bir çivi çaktık ve anahtarı oraya asıyoruz. çünkü kapıyı kilitlemekde zorundayız mesala balkon kapılarını zeze bazen çıkmak istiyro çünkü . aferin ikrayaa da .sevgilerrr

    YanıtlaSil
  6. buyuk gecmıs olsun mutfak gıbı tehlıkelı bır yerde kalmıs allah esırgemıs.... aferın ama ıkraya

    YanıtlaSil