4.3.11

Amaninn göbek yapıyorum...


Lanet olası cigarayı bırakalı 2 ay oluyor neredeyse bu süre zarfında 15 günde 1 sigara içerek sigara içme türlerindee yeni bir rekora imza atıp farklı bir bakış açısı getirdim..Sanki her 15. gün bir adet içmeliymişim gibi şeytan dürttü hep ama ertesi günler hiç canım istemedi..Geçen 15. gün de yine içtim..Dedimki kendi kendime nasıl bir bünyem var 15 gün sonra içiyorum ne baş dönmesi ne bişey sanki hiç bırakmamışım gibi demez olaydım o anda bir baş dönmesi bir mide bulantısı ...:))
Ölüyorum zannettim..Ve bu durum 1 saate yakın sürdü,çakıldım kaldım yerimde..İyi oldu bana ama yoksa hep 15. gün sendromu yaşayacaktım..:)

Bu arada 2 ayda 2 kilo aldım :( Hem de her sabah pilates yapıyorum bu durum biraz canımı sıktı tabii ama bu beni asla sigaraya başlatmak için bir sebep olamaz..İştahım da çok açılmadı yeme miktarım aynı ama değişik tatlar aşeriyorum resmen..Daha önceden hamur işiyle arası olmayan ben şimdi 5 kiloluk unuyla her gün bir şeyler açıp duruyor :)))

Bugünden itibaren buna son vermeye karar verdim.Pilatese devam,arada bir kondisyon bisikleti takviyesi ve bugün deneyeceğim ilk kez duyduğum callanetics egzersizleri..Ha bir de bol bol su..En zoru bu benim için günde 1 yada 2 bardağı zor içiyorum...

Durmak yok savaşmaya devam :)

4 yorum:

  1. size yürümeyi tavsiye ediyoruummmm:))))
    ben günde 1,5saat yürüyorum....

    sevgiler vazgecmeyin sakın......

    YanıtlaSil
  2. geldim ben, yorumunu okudum, yazamadım hiç kusura bakma olur mu... ikra nasıl? kilo konusunda ise senden beterim ben :(

    YanıtlaSil
  3. başlık amanin olunca çocuklar duymasındaki emine geldi aklıma :DD

    YanıtlaSil