4.12.11

tarhana çorbasını bir de böyle deneyin..


Her sene kışlık tarhanamı kendim hazırlarım..Bu sene hem kendime hem görümceme hazırladım..İşin ilginci görümceme yaptığım tarhana daha bir lezzetli oldu.O içine bol bol yedibahar baharatı kattı.Çok değişik biğr lezzet verdi.Bu duruma az bir şey bozulan ben de yedi bahar baharatım olmadığı için pişirirken köri ve az bir şey de kimyon kattım..İnanın yedibaharı aratmadı,aynı tadı verdi..Denemelisiniz bence :) Süper bir lezzet..

3 yorum:

  1. Merhaba

    Tarhana çorban nefis görünüyor. El emeği olması bir ayrıcalık. Ellerinize sağlık.

    Mmmm...şimdi kalkıp bende yapsam iyi olacak. Benim tarhanam da Beypazarı'ndan....

    Sevgiler.
    <:))

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim..valla bence de yapın kış aylarının en güzel çorbası :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. deneyeceğim ellerine sağlık.

    YanıtlaSil