21.3.12

yıldız lif..

Bakmayın o kadar çok örgü ördüğüme,aslında benim tığ ve şişle tanışmam 2-3 senelik mesele,ondan önce ilmek atmasını bile bilmiyordum :)) Kayınvalidemin bende kaldığı günlerden bir gün aldım elime şişi o göstedi ben yapamadım..Becereksiz gelin demiştir kesin :)) Hatta eşim bile benden güzel örüyordu :))

Sonra inat ettim,neti karıştırmaya başladım..İlmek atmayı bile netten öğrendim..Zamanla da gerisi geldi..Yapmadığım şeylerin başında lif kalmıştı.Bir kaç kere denedim ama beceremedim ne yalan söyleyim..Bugün yeniden başladım..Bu sitedeki anlatımla örüyorum..Örmek zorundayım zira alt postta da anlattığım gibi takıntılarım nedeniyle evde lif kalmadı :)))) Mecbur öreceğim şimdi ...:)İnşallah başarılı olurum..

12 yorum:

  1. Lif örmek çok zevkli bişey, sadece bir akşamda bir lif örülebiliyor, hem de çabuk ilerlediği için insanı baymıyor. Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  2. güzeldir lif örmek kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. Hoş bir model, kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  4. Merak etme arkadaşım , ben de aynen ilmek atmayı bile netten öğreniyorum ve amigurumi örmek hedefim. Eminim sen de yaparsın :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. annem ,sabah akşam örer. arkadaşlarına giderken hediyelik yapar. ben öğrenmeyi hiç düşünmedim ama iyi fikir gibi geldi şimdi. :)))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bloggillerden sözlükgillere :) İyi bloglar

    YanıtlaSil
  7. Kolay gelsin , azmin zaferi olmuş ne güzel...

    YanıtlaSil
  8. oohh sen en azindan desenli biseyler örüyorsun, ben sadece düz örüyorum... güya basladim bitane yavru agzi renkte bende lif örecegim ama "el-isi" cantamda örülmek icin halen daha beni bekliyor... hatirlattin iyi oldu :) ahh bide benim annanemi görceksin nasil örüyoo... kisin bana mavi beyaz cizgili- babydoll modelinde bir kazak örmüstü- modaya uygun :D annaneme cekmemisim ne yazikki :(

    YanıtlaSil
  9. onlar eski toprak LiveCillah :)

    YanıtlaSil
  10. bende hıc beceremıyorum bu ıslerı yaa

    YanıtlaSil