30.8.12

YENİ BİTKİLERİM..


İnternetten alışveriş yapmayı sevenlerdenim ben de..Daha önce kitap ,giysi,züccaciye vs..aklınıza ne geliyorsa aldım netten ama ilk kez fidan sipariş ettim.Hiç bir yerde bulamadığım Aloe vera bitkime kavuştum sonunda..Bir de parfüm kutusu diye bir bitki aldım..Gayet de memnun kaldım alışverişten..Yalovadan gelmesine rağmen hiç zarar görmemişlerdi..Aldığım siteyi ziyaret edebilirsiniz..Stokta olmadığı için alamadığım süs yoncasını ise aramadığım yer kalmamıştı ve bu sitede buldum..Umarım en kısa zamanda gelir..Siz de benim gibi çiçek severseniz eminim ilginizi çekecektir burası..

5 yorum:

  1. Ben henüz internet alış verişine cesaret edemeyenlerdenim. Ama şimdi cesaretlenmeye başladım. Aloe Vera'na bayldım bu arada:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bitkilere takmış durumdayım bu ara:)
    Ne görsem dikmek,kendm yetiştirmek istiyorum.
    Bu mümkün olamıyor ama:) taze nane,kekik,fesleğen ve biberiyem var artık çok şükür:)
    İstediğin bitkiye kavuşmana sevindim.
    Dilerim benim de birgün her dilediğimi dikeceğim bir bahçem olur:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, blog unuzu çok beğendim ve "bu siteye katıl" butonundan takipçi oldum. Sizi de kendi blog umda takipçi olmaya beklerim :)

    http://momsblognote.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çekmez mi???..diğer çiçeğin adına bayıldım Neyranım..inşallah en kısa zamanda eline ulaşır..aloe vera fikri de güzel..kesiklere anında uygulayabilirsin mesela ..
    Günaydın :)

    YanıtlaSil
  5. bende bitki severim:)) aloe vera bendede var geçenlerde eşim kolunu çaydalığın buharında yakmıştı hemen ucundan kopartıp sürdük su toplamadan ve iz kalmadan iyileşti..

    YanıtlaSil