KIYMALI HARCI HAZIRLANIR İLK ÖNCE.
1 soğan,1 biber,kavrulur,kıyması eklenir,karabiber,pul biber ve tuz ile kavrulur.salça ve kabukları soyulmuş doğranmış domates eklenir.Altı kısılıp pişmeye bırakılır.
Diğer tarafta patatesler halka doğranır fırın tepsisine bir kat dizilir.Ardına kıymalı harç dökülür,en üste halka halka kesilmiş patatesler dizilir 200 derecelik fırında pişirilir..
Oh yanına da bi pilav bi cacık Allaah :) Ellerinize sağlık,harika!
YanıtlaSilBunun yanına en iyi ayran gider fırında daha bi lezzetli mi oluyor ne
YanıtlaSilikinize de katılıyorum.Cacık da güzel olur.ancak ben ayran yaptım yanında :)
YanıtlaSilPatatesten babam çıksa yerim:))) Ellerine sağlık canım benim..
YanıtlaSil