TARİF NO :06TARİF ADI :KAŞAR PEYNİRLİ PATLICAN KIZARTMASITARİFİ GÖNDEREN:PİTİ PİTİ MUTFAKTA
Kaşar peynirli patlıcan kızartması..
Patlıcanlar alacalı soyulup ince bir şekilde sandiviç gibi kesilir..Tuzla ovulup yarım saat tuzlu suda bekletilir..
yumurtalar,unla çırpılır..Patlıcanların aralarına kaşar peynir kesilip yumurtalı karışıma batırılıp kızgın yağda kızartılır..sıcak sıcak yenir..
yumurtalar,unla çırpılır..Patlıcanların aralarına kaşar peynir kesilip yumurtalı karışıma batırılıp kızgın yağda kızartılır..sıcak sıcak yenir..
sonrada piti piti ye ellerine sağlık kuzum harika oldu denir:) tatlım ellerine sağlık çok güzel günlerde yapmalı..soğurmaması içinde iki dakika fırında tutmalı.
YanıtlaSilCANIM BENİM BENCE RAMAZAN BAYRAMINA KADAR SÜRSÜN BU ETKİNLİK. öZELLİKLE RAMAZANDA ÇOK PAYLAŞIM ÇIKAR. HELE BENDEN:)) ÖPTÜM SENİ..
YanıtlaSil