Değişik lezzetler sevenler için değişik Neyran usulü bir tarifle karşınızdayım :)
250 gr tavuk kuşbaşı
yarım kilo mantar
1 soğan
1 yemek kaşığı soya sosu
1 paket krema
2 diş sarımsak
1 kaşık tereyağ
Tereyağda soğan ve sarımsak sotelenir.Tavuklar eklenir kavrulmaya devam edilir.Daha sonra mantarlar eklenir.Kendi suyuyla kısık ataeşte pişirilir.Pişmeye yakın soya sosu ve bir müddet sonra da kreması eklenip kapatılır...
Çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık canım.Bloğunu takibe aldım.Bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.
YanıtlaSilMantar tavuk ve soya sosu bu 3 lüyü birbirine çok yakıştırıyorum.Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilSevgiler...