6.3.13

Kremalı Mantarlı Tavuk..

Değişik lezzetler sevenler için değişik Neyran usulü bir tarifle karşınızdayım :)
250 gr tavuk kuşbaşı
yarım kilo mantar
1 soğan
1 yemek kaşığı soya sosu
1 paket krema
2 diş sarımsak
1 kaşık tereyağ

Tereyağda soğan ve sarımsak sotelenir.Tavuklar eklenir kavrulmaya devam edilir.Daha sonra mantarlar eklenir.Kendi suyuyla kısık ataeşte pişirilir.Pişmeye yakın soya sosu ve bir müddet sonra da kreması eklenip kapatılır...

2 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık canım.Bloğunu takibe aldım.Bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Mantar tavuk ve soya sosu bu 3 lüyü birbirine çok yakıştırıyorum.Ellerine sağlık canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil