Biberler fırında 250 derecede közlenir..Kabuklarının kolay ayrılması için fırından çıkar çıkmaz bir poşete konup ağzı sıkıca kapatılır..Soğuması beklenir..Daha sonra kabukları soyulup küçük küçük doğranır..Bolca,sarımsak,sirke ve zeytinyağı eklenip kavanoza doldurulur..Buzdolabında bekletilir..1-2 saat sonra yenebilir ancak bir gece sonra yenmesi lezzetini artırır..
Annem yapar ve biz bunu kahvaltıda bayıla bayıla yeriz ;))
YanıtlaSilSayfamda mimilendiniz..
http://pembekosebayanlari.blogspot.com/2012/05/sizin-icin-sectigim-en-guvenilir-ve.html
Ohh miss :) Ellerinize sağlk
YanıtlaSilGeçen yıldan son kavanozu açtım salataya koydum. bayılıyorum ben bu kırmızı bibere. ellerine sağlık.
YanıtlaSilkışa hazırlık olarak yapıyorum ben..çok güzel görünüyor.ellerine sağlık.sevgiler...
YanıtlaSil