19.4.12

hırsız var..:( çok kızdım çoook..

Bunca yıllık blog yazarıyım bir çok kez başıma geldi ama az önce gördüğüm oldukça kızdırdı beni :((. Benim çorba tarifim ,benim fotoğrafım,evimdeki masanın örtüsü,benim tabağım ve kendini bilmez şahıs bir güzel yayınlıyor tarifi bloğunda :))
Resim benim ,tarif başka..Madem tarif veriyorsun,resmini de kendin çek...!!!!!!!!

Benim tarifim BURADA

FOTOĞRAFI ÇALAN SİTE BURASI

6 yorum:

  1. Yok artık...
    Bu kadarda yüzsüzlük olmaz,üzerinde ismin yok diye nerden görüp bilecek mantığıyla yapılmış olsa gerek ama işte çıktı ortaya senin gibi kimbilir kaç kişiye yaptılar aynını,,,
    benimde başıma şöyle bir şey gelmişti daha resimlerimin üzerine yazı yazmadığım zamanlarda ilk blog yıllarımda yayınladığım bir dantelimi kendi bloglarında yayınlamışlardı bendede hem orjinal foto hem sonradan ismim yazılısı vardı bende ne yaptım gittim hanfendiye o dantelin benim olduğunu orjinal resmin ve yazılısının linkini belirten yorum bıraktım özür dilemek zorunda kaldı :)
    emek hırsızlığı yapıyolar resmen...

    YanıtlaSil
  2. aynen canım ya..kolaya kaçmayı hepimiz biliriz..Ben bu resmi 3 yıl önce yayınlamışım..Bence bu sitede bir çok kişinin tarifi var..Böyle şeyler görünce çok kızıyorum..O zamanlar ismimi yazmıyordum..Artık fotolara blog ismini yazıyorum..Üzücü ya..İnsan korkar gerçekten böyle bir şey yapmaya,eninde sonunda çıkıyor işte..

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun arkadaşım olur böyle şeyler bende önceleri üzerine adımı yazamadıgım yemeklerim büyük yemek sitelerinde gördüm yorum yazdım tariflerimi almışsınız helali hoş olsun neden kaynak veya linkini vermiyosunuz diye yazdım cevap gelmedi. Merak ettim çorba tarifini yayınladınmı hangi tarif

    YanıtlaSil
  4. nasılda yakalamışsın.Şaşırdım bunlara valla,hem komik hem üzücü.

    YanıtlaSil
  5. Ben de gördüm canım, kızmakta çoook haklısın. Ben de çok kızdım! Kimse üzemez bizim can arkadaşımızı! :)

    YanıtlaSil
  6. blog sayfasının linki yerine adını verseydin keşke.Link olunca tıklama ona reyting oluyor bence.

    YanıtlaSil