1 su bardağı yulaf ezmesi
5 yk şeker
1 yumurta
1 kabartmaz tozu
1 vanilya
1 tutam tarcın
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Aldığı kadar tam buğday unu
Tüm malzemeler yoğrulur.170 derecelik fırında 10-15 dakika çok fazla sertleşmesini beklemeden pişirilir.Çıkınca sertleşiyor çünkü.
Sözde kızıma yaptım ama o gelmeden 3 tane götürdüm bile :)
1 yumurta
1 kabartmaz tozu
1 vanilya
1 tutam tarcın
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Aldığı kadar tam buğday unu
Tüm malzemeler yoğrulur.170 derecelik fırında 10-15 dakika çok fazla sertleşmesini beklemeden pişirilir.Çıkınca sertleşiyor çünkü.
Sözde kızıma yaptım ama o gelmeden 3 tane götürdüm bile :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder